+380673870816 +380673870816

На Рівненщині в одній із лікарень пролунав вибух

5 вересня всі екстрені служби Гощанського району мчали до центральної районної лікарні, у якій за легендою навчань з ініційованих комісією Держтехногенбезпеки, стався вибух у котельні.
     Саме з цього об’єкту розпочала перевірку готовності до дій за призначенням служб цивільного захисту комісія Держтехногенбезпеки та Міністерства надзвичайних ситуацій, яка нині працює на Рівненщині. Про це повідомила прес-служба УМНС в Рівненській області.
     За легендою навчань, в котельні лікарні стався вибух, внаслідок чого виникла пожежа та відбулося руйнування будівлі. Під завалами опинилися потерпілі. Вже за лічені хвилини до місця виклику почали прибувати підрозділи пожежно-рятувальної служби, аварійні бригади Гощанського відділення Рівнегазу, Рівнеенерго, швидка медична допомога, санепідемстанція, міліція. Загалом, на ліквідацію умовної надзвичайної пригоди задіяли 43 людини, серед яких 16 представників УМНС та 8 одиниць техніки, в тому числі 3 пожежно-рятувальні автомобілі. По завершенню тренувань представники Міністерства відмітили надзвичайно злагоджену та оперативну роботу усіх аварійно-рятувальних підрозділів та переконалася, що служби цивільного захисту району до дій за призначенням готові.

Схожі статті