+380673870816 +380673870816

На Рівненщині у жатці комбайна загинув чоловік

Лікарі швидкої медичної допомоги повідомили чергову частину Володимирецької міліції, що в урочищі "Садова" біля села Зелене під час збирання кукурудзи в жатку комбайна потрапив 70-річний місцевий житель. 

Для з'ясування всіх обставин події на місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Як з'ясувалося, потерпілий Сергій (імена змінено) мешкав у селі Зелене на Володимиреччині разом зі своєю дружиною та повнолітнім сином, проте хорошим сім'янином його не можна було назвати - більшість свого часу він приділяв не рідним, а чарці, вів бродяжний спосіб життя.

Того злощасного дня Сергій, за невстановленими причинами, пішов у поле, де в той час комбайн збирав урожай кукурудзи. Ймовірно, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, заснув на кукурудзяному полі, де на нього і здійснив наїзд комбайн, за кермом якого перебував 44-річний співробітник однієї з державних продовольчо-зернових корпорацій України. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Зараз за цим фактом проводиться перевірка та встановлюються всі обставини нещасного випадку.

Схожі статті