+380673870816 +380673870816

На Рівненщині троє в’язнів напилися морилки та отруїлися

Кортіло випити, що ледь не поплатилися власним життям. У Катеринівській виправній колонії, що на Сарненщині троє в’язнів отруїлися хімічною рідиною, яка використовується в будівництві. Як з’ясувалося, відчайдушні засудженні напилися так званої морилки, а в результаті опинилися у шпиталі.

У той день троє засуджених товаришів Катеринівської виправної колонії працювали з деревом. Обробили його спеціальною морилкою та вирішили зекономити хімічної речовини. Майже 1 літр рідини у склад якої входить етиловий спирт пронесли непомітно у житлове приміщення. А вночі випробували на собі.

Уже в лікарні медики діагностували серйозне отруєння хімічною речовиною. Двом з них пощастило більше і уже зі шпиталю вони повернулися в колонію. А от той, хто перехилив за попередніми даними найбільше будівельної рідини і досі в реанімації. За його життя борються лікарі. Усі троє, відбувають покарання тут за крадіжки, грабежі та зґвалтування. Яким чином умілим засудженим вдалося зекономити та пронести у так звані казарми колонії морилку, тепер з’ясовуватиме і районна прокуратура.

В управлінні пенітенціарної служби повідомили, що на термін відбування покарання "вибрик" засуджених не вплине. Хоча такі порушення з боку в’язнів уже фіксуються не вперше. До речі, усі вони уже мають декілька судимостей.

Схожі статті