+380673870816 +380673870816

На Рівненщині триває конкурс для молоді «За Україну, за її волю!»

Фото пресслужби Рівненської обласної ради

На Рівненщині триває конкурс юнацької творчості «За Україну, за її волю!» від Рівненського обласного молодіжного пластового вишкільного центру. У ньому має змогу взяти участь молодь від 14 до 18 років.

Свого часу цей  конкурс започаткували патріоти зі Здолбунівщини. Зараз, завдяки втіленню обласної програми національно-патріотичного виховання, його межі значно розширилися, зазначає голова обласної ради Сергій Кондрачук. Повідомляє пресслужба Рівненської обласної ради.

- Переможці районного конкурсу, який ми проводили понад 10 років, мали змогу відпочити у Карпатах та пройтися місцями слави Січових стрільців. Нині ж конкурс став загальнообласним. Тому сподіваємося на широке представництво та непересічні роботи, - зауважив голова обласної ради.

Учасники конкурсу у своїх роботах повинні передати власне бачення збройної боротьби за українську незалежну державу у ХХ столітті і нині. Конкурс проводиться у чотирьох номінаціях: 

  • художній прозовий твір;
  • публіцистичне есе; 
  • поетичний твір;
  • малюнок.

Конкурсні роботи потрібно надсилати до 30 вересня 2021 року на електронну адресу Рівненського обласного молодіжного пластового вишкільного центру rivne.plast.centre@gmail.com. Обсяг поданих творів не має перевищувати три аркуші А4.

Переможців  оголосять у День захисників і захисниць України 14 жовтня. Кращі роботи увійдуть до окремої збірки, яку розповсюджуватимуть на теренах Рівненщини.

Схожі статті