+380673870816 +380673870816

На Рівненщині трапилося 20 пожеж: 2 людини загинуло

20 пожеж на території області за минулі три дні. Двоє людей загинуло. В обласному МНС розповіли, що у більшості випадків виною є необачність під час користування опалювальними приладами та порушення елементарних правил пожежної безпеки. Серед яких і необережність під час куріння. 

В селищі міського типу Клевань Рівненського району в приміщенні топкової адмінбудівлі підприємства "Комунсервіс" через необережність під час куріння загинув 55-річний чоловік. Фахівці тепер працюють над причинами загоряння та трагічної загибелі людини.

Чоловік в результаті надзвичайної пригоди увесь обгорів, тому вижити шансів не було. А от в Острозькому районі МНСники врятували стареньку бабусю від трагічної загибелі. Жінка, як розповіли сусіди, аби спати було тепліше, гріла собі постіль біля грубки, втім цього разу жар потрапив і на білизну. Уже на дивані простирадло почало тліти, а з ним і хазяйка будинку. 

Вдалося врятуватися і 41-річному мешканцю обласного центру. Він не загинув через необережне куріння в ліжку. Порушення правил пожежної безпеки в селі Жаврів Гощанського району призвели до загибелі 87-річної жінки. Рятувальникам так і не вдалося врятувати пенсіонерку.

Схожі статті