+380673870816 +380673870816

На Рівненщині трагедія – від вогню загинуло 13 людей

В селі Біле Дубровицького району сталася пожежа в районному центрі соціального обслуговування населення. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної державної адміністрації.
      На місці пожежі виявлено 13 загиблих, доля ще трьох осіб встановлюється. 11 людей вдалося врятувати. Всі вони госпіталізовані в Дубровицьку центральну районну лікарню із діагнозом отруєння продуктами горіння. Здоров’я десятьох із них не викликає занепокоєння місцевих медиків. Ще один пенсіонер нині перебуває в реанімації. Його стан медики оцінюють як середньої важкості.
    На місці події працює оперативна група УМНС Рівненської області на чолі із начальником Управління полковником служби цивільного захисту Володимиром Оглоблею. Для з’ясування всіх обставин трагедії на місце пожежі прибули голова облдержадміністрації Василь Берташ, голова обласної ради Юрій Кічатий та керівництво правоохоронних органів Рівненщини. Очікується приїзд спеціально створеної урядової комісії на чолі з віце-прем’єр-міністром України Сергієм Тігіпко.
     Пожежа виникла в ніч із суботи на неділю. На час прибуття рятувальників вогнем було повністю охоплено дерев’яну частину будівлі, де знаходилися спальні приміщення для людей похилого віку. За попередніми даними центрі перебувало 27 осіб, в тому числі 2 – обслуговуючого персоналу. За попередньою інформацією, причиною загоряння могло стати необережне поводження з вогнем.

Схожі статті