+380673870816 +380673870816

На Рівненщині торік збудували 10 багатоквартирних житлових будинків

У 2011 році на їх завершення спрямували майже 46 мільйонів гривень, зауважив заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак. Використавши гроші з різних джерел, краянам запропонували 437 квартир. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
      6 об’єктів здали в експлуатацію в обласному центрі. Крім того, за програмою "Доступне житло" завершили ще один законсервований об’єкт. Відтак, в рівненських новобудовах краянам запропонували понад 20 тисяч квадратних метрів житла. Закінчили також будівництво багатоквартирного об’єкта в селищі міського типу Клевань Рівненського району. Там здали в експлуатацію п’ятдесят квартир у цегляній новобудові, а це майже 3 тисячі метрів квадратних житла. В цьому будинку також придбали за державні гроші житло для 8 інвалідів першої групи та дітей-інвалідів, захворювання яких спричинене аварією на ЧАЕС. Ще півтори тисячі метрів квадратних житлової площі у багатоквартирних будинках торік здали в місті Здолбунів, понад 2 тисячі – в селищі міського типу Млинів, а також 1650 – у місті атомників.
     Завдання на 2012 рік не менш амбітні. Адже люди отримають можливість оселитися в новобудовах, а будівельна галузь отримає інвестиції, які сприятимуть пожвавленню виробничників суміжних сфер, аргументував заступник голови облдержадміністрації.

Схожі статті