+380673870816 +380673870816

На Рівненщині стартував проект "12 історій про УПА"

14 жовтня в Україні відзначатимуть 70 річницю заснування УПА. На Рівненщині цю подію планують відсвяткувати із розмахом. 

Нині стартував проект "12 історій про УПА". В його рамках рівненський художник, котрий поки не хоче називати свого ім’я, створить 12 картин про Українську Повстанську Армію. До картин кожен бажаючий зможе написати свою історію про УПА.

У жовтні планують написати останню картину та історію. Тоді організатори акції розпочнуть роботу над створенням настільного календаря із картинами та найкращими творами. Усю додаткову інформацію можна знайти у соціальних мережах. Акція хоча і не має вікових рамок, проте її метою є патріотичне виховання молоді.

Галина Кульчинська, заступник міського голови Рівного:

- Що ми їм пропонуємо з точки зору пропаганди телевізійної, Інтернету і всіх інших речей. Патріотичності нуль, переважна більшість речей пасивна або із таким агресивним забарвленням, яке в тобі викликає певну настороженість і ти не хочеш туди лізти. Вам скаже будь-який педагог, якщо ти хочеш, щоб матеріал засвоївся якісно, то його потрібно вивчати інтерактивно.

 

Схожі статті