+380673870816 +380673870816

На Рівненщині пройшов конкурс медсестер Товариства Червоного Хреста

Виміряти тиск, зробити перев’язку чи просто поспілкуватися з соціально незахищеними громадянами похилого віку – таку роботу виконують щодня медсестри патронажної служби Товариства Червоного Хреста України. Перевірити свої професійні навички, жінки в білих халатах традиційно мали змогу на обласному конкурсі медсестер Товариства Червоного Хреста, присвяченому 50-річчю заснування цієї організації на теренах нашої держави.
     В мирний час Товариство Червоного Хреста співпрацює з державою в гуманітарній та соціальній сфері. Однією з програм цього товариства є Медична патронажна служба. По Україні вона налічує понад три тисячі співробітників, на Рівненщині - близько ста. Участь в обласному конкурсі медичних сестер взяло 17 найкращих представниць Рівненщини. 
     Під час дійства медсестри показали свої теоретичні знання в медицині у вигляді, так званого, екзамену та проявляли свої практичні навички. Також презентували своє домашнє завдання - стінгазети та хобі. Учасниця конкурсу Неоніла Прокопчук – медсестра із значним стажем роботи. Щоденно обслуговує близько восьми людей похилого віку. Роботу свою любить, а серед хворих, навіть знайшла товаришів.


110526_Medsestru sferadesigner

Схожі статті