+380673870816 +380673870816

На Рівненщині продовжується робота з усунення порушень законів про оплату праці

Прокуратурою Рівненської області продовжується робота щодо захисту прав громадян на своєчасне отримання винагороди за працю. Про це повідомила прес-служба прокуратури області.
    Так, у ході перевірки додержання законів про оплату праці Дубенською міжрайонною прокуратурою встановлено, що керівник ВАТ "Дубенське АТП 15606" безпідставно не виплатив 40 працівникам заробітну плату за травень-жовтень 2011 року, в тому числі не провів повний розрахунок із 10 звільненими працівниками. Загальна сума боргу перед робітниками товариства склала 77 тисяч гривень.
    Аналогічний злочин виявив прокурор Володимирецького району. Виконувач обов'язків директора КП "Володимирець-Ремсервіс", маючи можливість розрахуватися з працівниками підприємства, умисно не виплатив їм майже 44 тисячі гривень заробітної плати.
    За даними фактами органами прокуратури області порушено дві кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.175 Кримінального кодексу України (безпідставна невиплата заробітної плати). На даний час вжито заходів до відшкодування заборгованої заробітної плати.

Схожі статті