+380673870816 +380673870816

На Рівненщині правоохоронці підбили підсумки оперативно-профілактичної операція "Розшук"

Для розшуку – три дні. Саме стільки часу було передбачено на проведення на території Рівненської області міждержавної спеціальної оперативно-профілактичної операція "Розшук". У період із 19 по 21 жовтня 2011 року правоохоронці Рівненщини розшукали 35 обвинувачених та підсудних, двоє з яких розшукувалися поліцією Російської Федерації. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.
     Загалом для повноцінного проведення операції "Розшук" каналами електронної пошти в усі галузеві служби УМВС та МРВ нашої та інших областей надали ряд вказівок, списки розшукуваних осіб, бюлетень оперативно-розшукової інформації на невпізнані трупи, виявлені на території області.
     Нині можна говорити про позитивні моменти операції "Розшук". Співробітники УМВС в області за період операції встановили та розшукали 35 обвинувачених та підсудних осіб, п'ять з яких переховувалися на території нашої області від органів влади Запорізької, Одеської та Житомирської областей. Також, правоохороронцями встановлено місцезнаходження 14 осіб, зниклих безвісти. Тут варто відзначити і можливості оперативно-технічних служб, які відіграли вагому роль у затриманні осіб, розшукуваних за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів.
     Зокрема, працівники сектору карного розшуку Володимирецького РВ затримали 26-річного Володимира, уродженця Володимирецького району, який розшукувався Шевченківським ВМ Приморського РВ міста Одеси. Чоловіка затримали та передали ініціатору розшуку. Також, співробітники ВДІМ Рівненського МВ затримали 49-річного Анатолія, який розшукувався Радомишльським РВ УМВС України в Житомирській області за скоєння привласнення, розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем.
     У ході проведення міждержавної операції "Розшук" вдалося налагодити тісну взаємодію між службами міськрайвідділів УМВС, досягнути покращання стану роботи з установлення невпізнаних трупів, а також розшук злочинців, які переховуються від органів слідства, прокуратури та суду.

Схожі статті