+380673870816 +380673870816

На Рівненщині планують оздоровити всіх дітей-сиріт

Оздоровлення дітей Рівненщини в цьому році має показати чи не найкращі результати по Україні. Нагадаємо, що сезон починається з 1 червня. За планами чиновників, оздоровляться майже усі чорнобильці та діти-сироти. 
     Показник в Україні по регіонам з оздоровлення дітей влітку, минулого року становив 50 відсотків. Рівненщина цьогоріч планує його перевищити як мінімум за позначку у 60. Діти-чорнобильці уже відпочивають у санаторіях області, а деякі поїхали за її межі. Загалом влада планує оздоровити усіх дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, а це понад тисяча осіб. Покращити обіцяють і умови оздоровлення.
     Минулого тижня у столиці відбулася нарада під керуванням Прем’єр-міністра Миколи Азарова, на якій були представники усіх областей. Кабінет Міністрів цікавив процес підготовки закладів оздоровлення до початку сезону. З понеділка на місцях працюють створені комісії. Втім до Рівненщини жодних зауважень не було і немає. Про це повідомив журналістам Олексій Губанов, який повернувся з відрядження. Також чиновник розповів, що вже з наступного року оздоровлення дітей здійснюватиметься і в санаторії "Відродження", який після засідання останньої сесії Рівнеради перейшов у комунальну власність міста.


110526_Ozdorovlenya sferadesigner

Схожі статті