+380673870816 +380673870816

На Рівненщині під час пожежі загинув 47-річний чоловік

До чергового диспетчера Сарненського райвідділу надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні недіючого розпайованого будинку тваринника СГПП "Промінь". На місце виклику негайно виїхало чергове відділення державної пожежної охорони. 

Коли вогнеборці прибули за вказаною адресою, з будинку вирувало полум’я, від місцевих жителів рятувальники дізналися, що у помешканні є людина. Не гаючи часу бійці МНС проникли у вщент задимлену оселю, де в одній із кімнат виявили тіло чоловіка, котрого негайно винесли на свіже повітря, проте, він, на жаль, вже не подавав жодних ознак життя.

Вогнеборці ліквідували пожежу, не давши їй поширитися на інші приміщення. Працівники МНС з’ясували, що загиблим виявився непрацюючий 47-річний місцевий житель Анатолій. Чоловік без постійного місця проживання мешкав разом зі співмешканкою. Зі слів односельчан пара часто зловживала спиртними напоями полюбляючи викурити цигарку. Напередодні трагедії увечері Анатолій посварився з жінкою та вигнав її. Повернувшись вранці, співмешканка виявила пожежу. Наразі причина пожежі та загибелі людини з’ясовуються.

 

Схожі статті