+380673870816 +380673870816

На Рівненщині під час пожежі загинула молода жінка

До Березнівського райвідділу Управління МНС надійшло повідомлення про пожежу у житловому дерев’яному будинку, за адресою вулиця Л. Українки. За вказаною адресою, негайно виїхав черговий підрозділ місцевих рятувальників. Про це повідомила прес-служба УМНС в Рівненській області.

Прибувши на місце виклику вогнеборці побачили, що дах будинку повністю охоплений полум’ям, а вогонь швидко поширюється по житлових приміщеннях. Не гаючи часу рятувальники приступили до гасіння, проте за кілька хвилин бійцям МНС повідомили, що у будинку є людина. Вогнеборці одразу ж включилися в апарати захисту органів дихання та увійшли до задимленої та палаючої оселі, де за кілька секунд виявили непритомне тіло молодої жінки. Потерпілу негайно винесли на свіже повітря та передали працівникам швидкої допомоги. Проте, на жаль, не приходячи до свідомості за кілька годин, жінка померла в реанімаційному відділенні районної лікарні.

Тим часом рятувальники продовжували приборкувати вогонь, але у зв’язку з тим, що пожежа була виявлена запізно, а будинок із зовні був покритий сучасними горючими будівельними матеріалами, врятувати житло не вдалося. Проте вогнеборці не допустили поширення полум’я на сусідні житлові будинки та господарчі споруди.

Як згодом вдалося з’ясувати співробітникам Березнівського райвідділу МНС, загиблою виявилася 29-річна громадянка Наталія, яка мешкала в будинку разом з сім’єю. На момент пожежі, крім Наталії в оселі, перебував її тесть. Зі слів чоловіка, він прокинувся вранці від незрозумілого шуму та тріску, що лунав з кухні. Вирішивши дізнатися у чому справа попрямував до кухні, відкривши двері, з жахом побачив, що там вже на повну силу хазяйнує вогонь. Тесть одразу розбудив невістку та не встигши навіть одягнутися вибіг до сусіда телефонувати рятувальникам. Чоловік розповів, що бачив, як Наталя вибігла на вулицю, проте жінка повернулася назад у задимлене приміщення, очевидно намагаючись врятувати хоча б якийсь домашній скарб.

Її намагалася врятувати сусідка, яка не маючи можливості потрапити в середину через вхідні двері розбивала вікна. На жаль, у неї нічого не вийшло, жінка лише отримала серйозні порізи та потрапила до травматологічного відділення центральної районної лікарні. На даний час причину пожежі, а також завдані вогнем збитки встановлюють фахівці.


NS_PogegaBerezne_120118 по sferadesigner

Схожі статті