+380673870816 +380673870816

На Рівненщині під час пожеж, завдяки пильним сусідам, вдалося врятувати двох чоловіків

У власних квартирах ледь не згоріли двоє п’яних чоловіків. На щастя, сусіди вчасно відреагували на густий дим, що виривався з осель горе-чоловіків та викликали бригади рятувальників. 

П’яний 36-річний власник квартири Роман, що в будинку на вулиці Чернянка, необачно закурив цигарку. Якби не уважність сусідів, які і викликали рятувальні автоцистерни, чоловік ризикував залишитися без даху над головою та й зрештою загубити власне життя.

Вогонь пошкодив лише речі домашнього вжитку. А самого горе-власника квартири із діагнозом отруєнням продуктами горіння у негайному порядку госпіталізували в лікарню. Врятованим життям потерпілий завдячує пильним сусідам. Ніхто з інших мешканців будинку не постраждав. А уже о 5 ранку за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерхівці по вулиці Замковій. На місце виклику мчали три рятувальних відділення, дим вирував з квартири на четвертому поверсі.

У вщент задимленому помешканні бійці МНС виявили власника та вивели на свіже повітря. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння та нерозумів, що трапилося. Як з’ясували рятувальники, осередком займання виявилася газова плитка, у якій нетверезий господар смажив картоплю. Як зясували рятувальники, чоловік поклав у плиту пательню з пластмасовими ручками, та забув про свою страву. Тим часом пластмаса почала миттєво плавитися та виділяти смертоносний чадний газ. На щастя, задимлення помітили сусіди та вчасно повідомили рятувальників. Трагедії вдалося запобігти.

Схожі статті