+380673870816 +380673870816

На Рівненщині оздоровили більше 74 тисяч школярів

А це майже 52 відсотки дітей віком від 7 до 16 років, які мешкають на теренах області. Таким чином показник вищий, ніж в середньому по Україні. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Натомість у Володимирецькому, Рівненському, Рокитнівському, Демидівському, Гощанському, Зарічненському, Острозькому, Радивилівському, Здолбунівському районах оздоровленням охопили 60-70 відсотків учнів. Особливу увагу приділяли дітям із соціально вразливих категорій: із багатодітних та малозабезпечених сімей, сиротам, позбавленим батьківського піклування, постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС, інвалідам. 
     Тим часом цьогоріч в обласному та місцевих бюджетах збільшили видатки на відпочинок дітей. Влітку в області працювали 4 дитячі санаторії і 13 стаціонарних дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Продовжують роботу КП ДСОК "Електронік", ДП СОК "Джерельце" Рівненського району, а також обласний дитячий багатопрофільний санаторій "Козинський" Радивилівського району, Обласний дитячий протитуберкульозний санаторій "Новостав" Рівненського району. Оздоровлення дітей краю триває.

Схожі статті