+380673870816 +380673870816

На Рівненщині обговорили стан і перспективи літнього відпочинку та оздоровлення дітей

Відбулося засідання круглого столу "Стан і перспективи літнього відпочинку та оздоровлення дітей Рівненської області". Засідання було організоване Дитячим козацьким товариством Рівненщини в рамках проекту "Здорові діти – впевнене майбутнє". Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.
     Участь в роботі круглого столу прийняли представники шести громадських організацій, які займаються вихованням дітей та молоді і проводять літні наметові таборів, голова постійної комісії Рівненської облради з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту Олег Хомич та начальник відділу у справах сім’ї та молоді Рівненської облдержадміністрації Михайло Волинець. 
    Учасники заходу розглянули питання щодо перспективи літніх наметових таборів як форми відпочинку та оздоровлення дітей. Під час обговорення Михайло Волинець зазначив, що наявна в державі нормативна база не дозволяє ефективно використовувати наметові табори як форму та місце оздоровлення дітей. У той же час, це є оптимальним засобом зайнятості дітей в літній період. Результатом цього круглого столу стануть пропозиції від молодіжних громадських організацій щодо змін та доповнень до "Програми підтримки молоді в області на 2009-2015 роки".

Схожі статті