+380673870816 +380673870816

На Рівненщині обговорили напрями співпраці в освітній сфері із делегацією з Польщі

Фото пресслужби РОДА

Рівненську область відвідала делегація з Польщі на чолі із Консулом Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку Борисом Стельмащуком.

Також у складі делегації – член Правління Польської Національної Фундації (ПНФ) Цезари Анджей Юркевіч, куратор Мазовецького відділу освіти Аурелія Міхальска, директор Бюро фінансів і адміністрації ПНФ Лешек Сєлюк, перший заступник куратора Мазовецького відділу освіти Дорота Скрипек, правова радниця ПНФ Рафала Фельдо, волонтерка варшавських культурних структур Агнєшка Сковроньска. Повідомляє пресслужба РОДА.

Із членами польської делегації зустрілися заступник голови ОДА Сергій Гемберг, начальник управління освіти та науки ОДА Петро Коржевський.

«Рівненщина відкрита до міжрегіональної співробітництва та реалізації спільних проєктів в освітній сфері. Тому під час зустрічі ми обговорили питання започаткування співпраці у сфері освіти на регіональному рівні», - розповів заступник голови ОДА Сергій Гемберг.

Зокрема, йшлося про можливість реалізації спільних проєктів, налагодження стосунків між загальноосвітніми, професійно-технічними та вищими навчальними закладами з метою обміну учнями та студентами. Учасники зустрічі підкреслили важливість промоції культури та традицій обох країн з метою формування доброзичливих відносин, виховання молоді в дусі толерантності і взаємоповаги.

Схожі статті