+380673870816 +380673870816

На Рівненщині нещасний випадок забрав два маленьких життя

10 квітня 2012 року до чергової частини Дубровицького РВ УМВС надійшло повідомлення від Перебродівського сільського голови Володимира Крижика про те, що на території колишнього колгоспу "ЖАДЕНСЬКИЙ" села Переброди впала стіна приміщення ферми, внаслідок чого постраждало двоє дітей. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС в Рівненській області.

Слідчо-оперативною групою райвідділу міліції на місці події було встановлено, що в результаті обвалу частини стіни колишнього недіючого приміщення ферми, від отриманих травм несумісних із життям загинула дворічна Наталія, а її сестричка десятирічна Марійка згодом померла в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.  
Як завжди Марійка гляділа меншу сестричку Наталку. Діти грались на розвалинах колишньої ферми, оскільки проживали неподалік. Приміщення було напівзруйноване. Стіна, що обвалилася на дітей, кріпилася до перпендикулярної основи, не торкаючись землі.

За цим фактом проводиться перевірка і встановлюються всі обставини справи. Допоки робити будь-які висновки рано. Вчора ввечері фатальний збіг обставин забрав два маленьких життя. До нещасного випадку в сім’ї Івана та Людмили росло п’ятеро дітей. Крім того, нещодавно хвороба забрала у них новонародженого хлопчика.

Схожі статті