+380673870816 +380673870816

На Рівненщині на пожежі у власній оселі загинув господар

До чергового диспетчера Володимирецького райвідділу МНС надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку села Красносілля. Про це повідомила прес-служба УМНС України в Рівненській області.

На місце виклику негайно виїхав черговий підрозділ державної пожежної охорони Володимирецького райвідділу МНС. Коли вогнеборці прибули за вказаною адресою з будинку виходив дим, рятувальники увійшли до вщент задимленого приміщення, де в одній з кімнат на ліжку виявили бездиханне тіло чоловіка. Бійці МНС загасили осередок займання, котрими виявилися ліжко і постільна білизна, врятувавши оселю від знищення вогнем.

Відновлюючи передумови трагічної загибелі, працівники МНС встановили, що загиблим виявився 57-річний господар Павло. Чоловік проживав сам, зі слів односельчан частенько зловживав спиртними напоями і це вже не перший випадок, коли господар перебуваючи на підпитку та через власну необережність влаштовув пожежу в будинку. Щоправда тоді чоловікові щастило, його рятували пильні сусіди. Цього разу доля виявилася менш прихильною до Павла. Наразі усі передумови страшної трагедії з’ясовує слідчо-оперативна група. З початку року на Рівненщині виникло 1289 пожеж на яких загинуло 77 людей.

Схожі статті