+380673870816 +380673870816

На Рівненщині на білбордах Януковича та голови Здолбунівського району написали "Зек геть" та "Холуй"

У ніч з 16 на 17 січня у місті Здолбунів, що неподалік Рівного, невідомі розмалювали та написали слова "ЗЕК" та "ГЕТЬ!" на білборді з новорічним привітанням Президента України Віктора Януковича, що встановлений на в’їзді в районний центр. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної організації Української Народної Партії
     За словами членів УНП, пошкодженим було виявлено не лише рекламний щит із зображенням "гаранта", а й розташований поруч із ним білборд із зображенням голови Здолбунівської райдержадміністрації Віталія Шуля, на якому було виявлено напис – "ХОЛУЙ!".
     З початку року у Києві, Львові, Одесі, Запоріжжі, Рівненській, Закарпатській і Луганській областях невідомі закидали фарбою, яйцями або порвали білборди із зображенням Януковича, де він вітав українців з новорічними святами.
     На думку УНПістів, такий прояв "люб’язності" на привітання Януковича та Шуля з новим роком і є справжнім свідченням того, як оцінює український народ дворічну роботу команди Президента та Партії регіонів на місцях.

Схожі статті