+380673870816 +380673870816

На Рівненщині молодик прагнучи помсти, обстріляв автомобіль з людьми

У селі Сварицевичі Дубровицького району стався жахливий випадок. Чоловік із мисливської рушниці застрелив молоду дівчину та поранив ще п’ятеро осіб. Подія могла б повторитись у селі Милячі Дубровицького району. 
    До райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя села Жадень 17-річного Руслана, що на вулиці села Милячі невідома особа шляхом пострілу з невстановленої зброї пошкодила заднє віконне скло автомобіля марки "Славута" в якому він їхав. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС в Рівненській області.
    Для з’ясування обставин на місце події було направлено слідчо-оперативну групу Дубровицького РВ УМВС. Вже згодом під час проведення перевірки за даним фактом, співробітники міліції встановили особу злочинця. Ним виявився місцевий житель 27-річний Олексій. Який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, поблизу сільського кафе, з мотивів явної неповаги до суспільства, із власної зареєстрованої мисливської гладкоствольної рушниці, двічі вистрілив у автомобіль, що рухався вулицею села.
    Сам Олексій розповідає наступне. Мовляв, того вечора він був в центрі села. Розпив зі своїм знайомим пляшку горілки. Пізніше просто стояв на порозі місцевого кафе, коли до нього під’їхав автомобіль "Славута" із трьома чоловіками. Між Олексієм та хлопцями виникла суперечка, на ґрунті давньої неприязні. Він не давав їм пройти у кафе, натомість хлопці голосно лаялися. Ще кілька чарок і у ньогоз’явилася думка їм помститися. Молодик пішов додому, взяв рушницю та повернувся із нею до центра села, там і помітив авто юнаків. Світло фар сліпило очі і це ще більше розгнівало його. Довго не думаючи, Олексій спорядив рушницю патроном та вистрелив у бік автівки. Машина почала від’їжджати. Спорядив удруге рушницю та вистрілив знову по "Славуті".
    За частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України ( Хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) порушено кримінальну справу, санкцією якої передбачено до семи років позбавлення волі. Тепер на хлопців у селі кажуть, що родилися у сорочці. А Олексій затриманий на підставі статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Схожі статті