+380673870816 +380673870816

На Рівненщині молодик обікрав жінку у день знайомства

Випадкова зустріч з невідомими вам людьми може призвести до будь-яких наслідків. Тому, знайомлячись з людиною, не обов'язково показувати їй, де ви проживаєте, а тим паче, де зберігаєте цінні речі. Адже коли стороння особа знаходиться у вашому будинку ви легко можете стати жертвою її підступного задуму.
     В подібній ситуації опинилася і жителька Сарн, 38-річна Тетяна, яка познайомившись в одному із кафе міста з 27-річним Іваном, запросила його до себе додому. Молодик одразу ж погодився, адже її чоловік на той час перебував на заробітках в іншій області. 
     Прийшовши додому, Тетяна разом з гостем почали вживати спиртне. Через декілька годин в квартирі пролунав дзвінок. На порозі стояла кума Людмила, яка завітала, щоб віддати гроші передані чоловіком Тетяни. Гостинна господиня запросила її пройти до кухні. В присутності Івана та куми вона перерахувала ці гроші (виявилося 950 гривень) та сховала в шафу. Через відсутність дверей до кімнати, Івану вдалося запам'ятати місце схованки коштів. Після пиятики господиня дозволила йому заночувати, а зранку ні гостя, ні грошей уже не було. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.
     Довгий час жінка не зверталася до Сарненського РВ УМВС України, думала, що сама знайде зухвалого Івана та відбере свої гроші. Проте усі намагання Тетяни були марними, після чого вона написала письмову заяву в райвідділ міліції.
     Працівники Сарненського РВ УМВС встановили місце знаходження крадія. Під час допиту він у всьому зізнався. Іван розповів, що витратив гроші на власні потреби упродовж двох днів. Як прокоментував начальник Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Віталій Сафонік, за цим фактом слідчі райвідділу порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Провівши усі необхідні процесуальні дії, слідчі направили справу до суду. Згідно з вироком Сарненського районного суду від 13 вересня 2011 року, Івана засудили до 2 років 6 місяців позбавлення волі.

Схожі статті