+380673870816 +380673870816

На Рівненщині маршрутка потрапила у ДТП

Неподалік села Мирне сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автобуса БОГДАН, 48-річний Олексій, рухаючись в напрямку міста Рівне, не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, допустив з’їзд автобуса в кювет з подальшим наїздом на придорожнє дерево. Про це повідомила прес-служба ВДАІ в Рівненській області.
     Швидка допомога, що приїхала на місце пригоди госпіталізувала водія та двох пасажирів, що перебували на момент ДТП в автобусі. В наслідок ДТП водій помер в кареті швидкої медичної допомоги по дорозі до Костопільської центральної районної лікарні, а два пасажири автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 
     Зокрема, у пасажира автобуса, мешканця села Ремчиці Сарненського району, 27-річного Олексія лікарі діагностували важку поєднану політравму, відкритий перелом кісток, множинні забійні і рвані рани обличчя та голови. Він був госпіталізований в реанімаційне відділення Костопільської ЦРЛ. Пасажирка автобуса 29-річна Ольга, мешканка міста Сарни, в результаті ДТП також отримала тілесні ушкодження. ЇЇ теж доставили в приймальне відділення Костопільської ЦРЛ, та після надання медичної допомоги відправили додому. 
     Стало відомо, що автобус БОГДАН А09202, 2008 року випуску, здійснював регулярні перевезення пасажирів за маршрутом "Рівне – Володимирець". Працівники ДАІ обстежили місце ДТП та визначили дорожні умови, за яких сталася автопригода. Оскільки ділянка дороги, де трапилася ДТП, пряма, а видимість зустрічного транспорту в обох напрямках забезпечена і становить 500 метрів, правоохоронці не виключають версію про те, що під час руху водію стало зле і він втратив контроль керування. Експерти, що документували місце скоєння дорожньо-транспортної пригоди, відзначили, що чіткого гальмівного сліду на місці ДТП немає. Крім того, місце пригоди не являється ділянкою концентрації ДТП. Наразі причини ДТП встановлює слідство.

Схожі статті