+380673870816 +380673870816

На Рівненщині легковик "влетів" під вантажівку: 36-річний водій "ВАЗівки" загинув

На автодорозі Київ-Чоп неподалік села Бабин Гощанського району сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля "ВАЗ 21010", 36-річний Сергій, який проживав на Сумщині рухаючись зі сторони міста Рівне не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та погодних умов, не справився з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем "ДАФ", під керуванням 37-річного Олександра, жителя Гощанського району, який рухався попереду. 

Після зіткнення з вантажівкою легковий автомобіль загорівся. На щастя, водій "ДАФу" не розгубився в даній ситуації та за допомогою вогнегасника загасив вогонь, чим врятував життя пасажира "ВАЗівки".

Результат дорожньо-транспортної пригоди трагічний. Водій легковика загинув на місці події, його пасажир 23-річна Вікторія, жителька міста Мукачево Закарпатської області отримала тілесні ушкодження у вигляді важкої політравми, закритої травми
грудної клітки та хребта, множинні рани тіла, травматичний шок 2-3 ступені та в непритомному стані каретою швидкої медичної допомоги госпіталізована в реанімаційне відділення Гощанської районної лікарні. На разі за її життя борються медичні працівники. По факту дорожньо-транспортної пригоди ведеться слідство.


NS_DTP_111229_ по sferadesigner

Схожі статті