+380673870816 +380673870816

На Рівненщині кошти з обласної казни спрямують на електрифікацію новобудов

Гроші розподілять між населеними пунктами, які найактивніше електрифікували нові вулиці, резервуючи співфінансування в районних і сільських бюджетах, зауважив заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак. За його словами, найбільші суми на будівництво нових електромереж витратили у Володимирецькому, Рокитнівському, Зарічненському, Сарненському, Костопільському та Корецькому районах. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Відтак, обласний бюджет долучиться до фінансування проектів, які вже на стадії завершення. Так, з ініціативи голови облдержадміністрації Василя Берташа, до якого селяни зверталися з проблемами електрифікації нових вулиць, на відповідну програму з обласної казни цьогоріч виділено майже 180 тисяч гривень.
     Ця програма діятиме до 2015 року. До неї увійшли понад півтисячі вулиць у 357 населених пунктах, де електрифікації потребують майже 34 тисячі нових споживачів. Задля цього заплановане будівництво ліній електромереж і встановлення потужних трансформаторних підстанцій, які відповідали б вимогам сьогодення, акцентував Василь Берташ.

Схожі статті