+380673870816 +380673870816

На Рівненщині грибник, який заблукав у лісі, знайшовся через три доби

Три доби пенсіонер блукав лісом. Тоді його шукали 30 правоохоронців. Учора, 27 вересня, його випадково зустріла компанія молодиків, які їхали на риболовлю. Саме вони і відвезли старенького до рідних. 

Вадим Смірнов досвідчений грибник. Вперше за все своє життя пішов до лісу не зранку, а після обіду. Це і вважає своєю найбільшою помилкою. Адже тільки він зайшов до лісу, як миттєво стемніло. У темряві він і не зміг розгледіти дороги додому. Зранку пан Вадим вже не розумів де він знаходиться: ні людей, ні автомобілів. До того ж почали підводити ноги. Пенсіонер із собою не мав ні їжі, ні води, ні цигарок. Тому знайдена стара пляшка мінералки, яку хтось загубив, продовжила йому життя. 

Вадим Смірнов, знайдений грибник:

- Мене із правильної дороги збила темрява.

Збитий зі шляху грибник, проблукав близько 10 кілометрів. Як лишився живим – цілковита загадка. Здивовані і його рятувальники. Двоє молодиків із Рівного Сергій Войтко та Ростислав Безкоровайний того дня їхали на риболовлю, переплутали поворот і натрапили на пенсіонера. Дізнавшись його історію – одразу доставили дідуся додому. Хлопці розповіли, що самі були шоковані такою витривалістю вже немолодого чоловіка.

Сергій Войтко та Ростислав Безкоровайний, рятівники пенсіонера:

- Все трапилося випадково. Ми їхали на риболовлю і переплутали поворот. Ми знайшли пенсіонера біля лісової дороги. Він розповів нам, що заблукав.

Усім же, хто коли-небудь опиниться у такій ситуації, пенсіонер порадив не панікувати і бути впевненим у собі. Все буде добре.

Вадим Смірнов, знайдений грибник:

- Головне не губитися. Я відчував, що мене чекають мої рідні.

 



110928_Vraytovanuy sferadesigner

Схожі статті