+380673870816 +380673870816

На Рівненщині дві ДТП відправили водіїв на лікарняні ліжка

На вихідних на дорогах області сталося 2 дорожньо-транспортні пригоди, які задокументували працівники ДАІ. В обох випадках є потерпілі. 

У Здолбунівському районі дорожньо-транспортна пригода трапилася через неврахування дорожньої обстановки. Водій автомобіля "AUDI" рухаючись зі сторони Острога в напрямку Рівного під час виконання маневру обгону не переконався у його безпечності, виїхав на смугу зустрічного руху та створив аварійну обстановку водію зустрічного автомобіля "SEAT Ibiza", за кермом якого був 27-річний Віталій. Чоловік уникаючи зіткнення виїхав на праве узбіччя та з’їхав в кювет. 

Інша ДТП за схожим сценарієм трапилася у Радивилівському районі. 31-річна Ірина, керуючи автомобілем "VOLKSWAGEN JETTA", не вибрала безпечну швидкість руху та злетіла у кювет. 

В обох випадках усе закінчилося численним травматизмом. Водії зараз на лікарняних ліжках із різними ступенями важкості травм. В Державтоінспекції розповіли, що більшість аварій на дорогах трапляються саме через надмірну впевненість водіїв. Тому наголошують про дотримання Правил дорожнього руху.

Схожі статті