+380673870816 +380673870816

На Рівненщині державні службовці змагалися за звання кращих

Протягом двох днів тридцять сім державних службовців з обласної та районних державних адміністрацій змагалися за звання кращих в рамках ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець". Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної державної адміністрації.
     Компетентні члени Організаційного комітету визначали переможців у двох номінаціях "Кращий керівник" та "Кращий спеціаліст", окремо від обласної та районних державних адміністрацій. Учасникам ІІ туру довелося випробовувати свої сили під час співбесіди з питань державного управління, виконання завдання щодо етики, етикету та іміджу державного службовця та демонструвати вміння публічного виступу.
     Під час співбесід учасники відповідали на запитання, які стосувалися конституційних засад державного управління, законодавства про державну службу, функціонування виконавчої гілки влади, адміністративної реформи тощо. Усі показали досить високий рівень володіння мистецтвом публічної мови. У своїх публічних виступах державні службовці висловлювали своє бачення розвитку системи державної служби, шляхів підготовки та заохочення молоді до служби в органах державної влади, підвищення привабливості державної служби в Україні, удосконалення стилю і методів роботи в умовах адміністративної реформи. Переможці ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" будуть оголошені під час урочистостей до Дня державної служби 23 червня. А вже восени кращі державні службовці Рівненщини представлятимуть область на всеукраїнському рівні.

Схожі статті