+380673870816 +380673870816

На Рівненщині дбають про безпечний відпочинок дітей

Цього року в області працює 13 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку і півтисячі пришкільних таборів. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної державної адміністрації.
     Усі вони під пильним контролем пожежників, медиків і санепідеміологів, зауважив заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов. Відтак, поставлені завдання щодо оздоровлення 55 відсотків дітей краю будуть виконані не лише кількісно, а й якісно. Зокрема, цьогоріч в обласному та місцевих бюджетах збільшено видатки на відпочинок дітей. Майже вдвічі більше грошей витратять на це і підприємства та організації Рівненщини, зросла сума витрат на оздоровлення й у виконавчій дирекції Рівненського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Тож цьогоріч відпочине понад 81 тисяча маленьких краян. 
     Голова облдержадміністрації Василь Берташ поставив завдання, насамперед, охопити оздоровленням і відпочинком соціально-вразливі категорії дітей. Нині вже оздоровлено 483 сиріт, 812 дітей-інвалідів, 12448 дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, 9268 дітей, які постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС, 24 – безпритульних та бездоглядних, 5 дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов'язків.

Схожі статті