+380673870816 +380673870816

На Рівненщині чоловік розрахувався за горілку після того, як її викрав

Наприкінці жовтня правоохоронці зареєстрували крадіжку алкогольних виробів із магазину у селі Великий Стидин Костопільського району Рівненської області. Продавчиня, прийшовши на своє робоче місце, відразу викликала співробітників міліції, адже захисні решітки на вікнах магазину були пошкоджені. А з наявного товару були відсутні 20 пляшок горілки та 12 пакетів вина. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.
     Уже на місці події слідчо-оперативна група райвідділу з’ясувала, що невідома особа пошкодила решітку, вибила вікно і таким чином проникла до магазину. Опитавши місцевих любителів "оковитої", співробітники міліції того ж дня розкрили цей злочин.
     Як прокоментував перший заступник начальника Костопільського РВ Павло Шкодич, того вечора, добряче посвяткувавши з товаришами ще один вдало прожитий день, 39-річний Віталій прийшов додому та ліг спати. Близько другої години ночі він прокинувся. Від жагучої спраги виникло бажання похмелитися. Усвідомлюючи те, що оковитої у нього нема – вирішив піти до магазину та викрасти спиртні напої посеред ночі.
     Озброївшись сокирою та драбиною, чоловік попрямував до магазину де через вікно проник до складського приміщення, звідки і викрав два ящики горілки та вина. "Здобич" відніс до свого господарства, після чого на радощах випив майже дві пляшки горілки та знову занурився у сон. Невдовзі його спокій "порушили" працівники міліції.
     Усі викрадені спиртні напої відразу повернули до споживчої кооперації. А Віталій, усвідомивши свій вчинок та поборовши сором, пішов до магазину та розрахувався за випиту ним горілку. Стосовно зловмисника порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Ведеться слідство.

Схожі статті