+380673870816 +380673870816

На Рівненщині чоловік "під кайфом" викрав авто

В Рівненський РВ УМВС надійшло повідомлення 33-річної жительки села Велика Омеляна Олени, про те, що біля подвір’я її будинку за місцем проживання невідома особа незаконно заволоділа її автомобілем "ЗАЗ-1102", червоного кольору, який вона залишила без нагляду із працюючим двигуном. Про це повідомила прес-служба ВДАІ УМВС України в Рівненській області.

Олена приїхала додому, зупинила автомобіль біля воріт та вийшла з авто, щоб відчинити ворота. Тим часом невідомий перехожий чоловік, який проходив поруч, зненацька вскочив у машину із заведеним двигуном, та поїхав "Таврією" в напрямку міста Рівне, перед цим обізвавши власницю авто декількома "лагідними" словами. Спантеличена таким розгортанням подій, Олена все ж не розгубилася, та відразу зателефонувала до міліції.

Державтоінспекцією області негайно був введений в дію план "Перехоплення". Відразу декілька нарядів ДАІ почали чергування на в’їздах в місто Рівне. 
Близько 23 години автомобіль, який розшукували помітив наряд ДПС. Вартові доріг за допомогою ввімкненого жезла наказали водію автомобіля зупинитися. Однак, той не звернув уваги на інспекторів, а лише збільшив швидкість та почав тікати.  На радіохвилі ДАІ вже лунало повідомлення всім нарядам про переслідування зловмисника.

Невдовзі "ЗАЗ" було заблоковано службовими автомобілями на вулиці Млинівській, а водія затримано. На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. Як з’ясувалося пізніше, горе-водієм виявився 26-річний житель міста Рівне, Валентин.

Стан водія приголомшив правоохоронців. Адже він не розумів де він, що робить в даному автомобілі і взагалі, що від його хочуть працівники міліції. Через деякий час Валентин розповів, що перед цим вживав наркотики та алкоголь і майже нічого не пам’ятає. На щастя, все закінчилося без пригод.

Схожі статті