+380673870816 +380673870816

На Рівненщині чоловік через порося ледь не потрапив за грати

Кумедні історії з кримінальним підтекстом іноді трапляються в нашому житті. Подібна трапилася у Зарічненському райвідділі міліції. 
    Події розгорталися наступним чином. Під колеса автівки 43-річного жителя села Бутово Зарічненського району Олексія потрапило порося. Чоловік не розгубився, а навпаки вийшовши з авто поклав живність до багажника і вже невдовзі родина готувалася посмакувати свіжиною. Та події розгорталися не так як планував Олексій.
    Саме у той момент коли сім’я зібралася частувати свіжим печеним м’ясцем та сальцем, до будинку Олексія прийшов односельчанин, який виявив зникнення свого кабанчика. На вулицях села, де він останнього шукав, свідки пригоди підказали чоловікові правильний шлях. Господар непроханого гостя не чекав, а той в свою чергу з порога наказав Олексієві повернути йому його порося. Довелося бідоласі викликати правоохоронців і лише в їхній присутності чоловік нарешті зізнався у скоєному. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС в Рівненській області.
    За даним фактом було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає покарання до трьох років позбавлення волі. Нещодавно крапку у цій історії поставив суд. Врахувавши щире каяття підсудного, а також цілковите відшкодування збитків, Олексій отримав покарання у вигляді одного місяця арешту, якого чоловікові вдалося уникнути потрапивши під дію Закону України "Про амністію". Ось так чоловік через порося не лише осоромився, а й став "відомою" людиною серед односельців.

Схожі статті