+380673870816 +380673870816

На Рівненщині через конфлікт у сім’ї повісився школяр

Школяр повісився через конфлікт у сім’ї. Таку версію озвучили правоохоронці причини трагічної загибелі молодого хлопця на Дубровиччині. 17-річного юнака знайшли у зашморгу в закинутому приміщення сільської школи. 

На території непрацюючого тиру, що знаходиться в Залужській загальноосвітній школі, уже мертвого хлопця виявив технічний працівник навчального закладу. Відразу повідомив у міліцію. Згодом з’ясується, що напередодні ввечері 17-річний хлопчина взяв вдома мотузку. А уже на ранок у ній юнака знайшли повішеним.

Правоохоронці поки оголошують єдину версію, що саме спонукало неповнолітнього покінчити життя самогубством: непорозуміння з батьками. Адже у селі, зокрема в школі, він характеризувався як товаристський та спокійний юнак. Неодноразово захищав честь школи на змаганнях.

Як розповіли у міліції, загиблий проживав з батьками, двома братами та сестрою. Батько та мати ніде не працювали, тому доводилося скрутно. А поки правоохоронці з’ясовують остаточні причини трагічної смерті юного хлопця, рідні та близькі оплакують свого сина.

Схожі статті