+380673870816 +380673870816

На Рівненщині боржників відключатимуть від газо- та електропостачання

Без світла та газу можуть залишитися ті адмінприміщення бюджетних установ, керівники яких не оплатили отримані цьогоріч послуги. Заклади соцсфери не відключатимуть, адже діти та хворі не можуть потерпати через непрофесійність посадовців. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Так, за газ населення та бюджетні установи цьогоріч заборгували понад 28 мільйонів гривень, розрахувавшись в середньому на 81,5 відсотка. Із 10 мільйонного бюджетного боргу – найбільше недоплатили освітні та медичні заклади, а також селищні та сільські ради, констатував голова правління ВАТ "Рівнегаз" Петро Дубас. Найгірше за імпортний енергоресурс розраховуються у містах Рівне, Дубно та Острог, а також у Дубенському, Корецькому та Млинівському районах.
    Водночас енергопостачальникам із початку року з місцевих бюджетів недоплатили майже 840 тисяч гривень, а з держказни – 1 мільйон 370 тисяч. Загалом всі споживачі за електроенергію заборгували цьогоріч понад 6 мільйонів гривень. Як результат, загальнообласний рівень розрахунків – 96,5 відсотка.

Схожі статті