+380673870816 +380673870816

На Рівненщині 76 педагогів змагатимуться у конкурсі «Учитель року-2022»

Фото пресслужби РОДА

На Рівненщині стартував всеукраїнський конкурс «Учитель року-2022». Для участі у ньому зареєструвалися 76 педагогічних працівників області. Змагатимуться за звання кращого з кращих вчителі біології, інформатики, мистецтва та основ правознавства. Найбільш популярною у 2022 році стала номінація «Інформатика», на яку подали заявки 33 учасники. 

Як розповідають в департаменті освіти і науки ОДА, обласний етап конкурсу відбудеться на початку лютого. Саме тоді будуть визначені 4 лідери, які представлятимуть область на Всеукраїнському рівні весною. Повідомляє пресслужба РОДА.

Вчителі проходитимуть такі випробуваннях як «Практична робота», «Творча робота», «Тестування», «Урок», «Фрагмент дистанційного уроку» тощо.

Нагадаємо, що переможці обласного етапу будуть матеріально стимульованими у розмірі двох посадових окладів учителя вищої кваліфікаційної категорії. Це, орієнтовно, складатиме 15 тисяч гривень. Кошти за перемогу закладені в Обласній програмі розвитку освіти. Окрім того, освітяни, які посядуть призові місця на всеукраїнському етапі, отримають премію в розмірі 65 тисяч гривень.

Ознайомитись із списками зареєстрованих учасників можна за покликанням: https://roippo.org.ua/activities/scientific_methodological/professional_competitions.php/5586/

Схожі статті