+380673870816 +380673870816

На Рівненщині вантажівка розтрощила два трактори

На автодорозі Київ-Чоп у селі Горбаків Гощанського району водії, які проїжджали поруч, спостерігали жахливу дорожньо-транспортну пригоду.

47-річний Віталій, житель міста Біла Церква Київської області, керуючи вантажним автомобілем "Мерседес Бенс" з причіпом, не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з тракторами МТЗ-80 під керуванням 34-річного Ярослава та ЮМЗ-6 під керуванням 37-річного Володимира, жителів Гощанського району. Все місце ДТП було засипане уламками того, що донедавна називалося тракторами. Великовагова вантажівка із розбитою кабіною також мало нагадувала сучасну іномарку.

Вщент розбиті трактори, які практично не мали жодної цілої деталі, та сильно пошкоджену вантажівку правоохоронці доставили в Райвідділ міліції. Наразі причини даної події встановлюють слідчі. На думку фахівців ймовірною причиною ДТП міг стати короткочасний сон водія "фури", адже на місці події не було слідів гальмування.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій трактора Ярослав отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та політравму голови. Він госпіталізований до центральної районної лікарні у місто Гощу. Інший водій трактора, як кажуть у народі, "родився в сорочці", адже не отримав жодної травми.

Схожі статті