+380673870816 +380673870816

На Радивилівщині троє чоловіків отруїлися під час чищення бочки з-під олії

Трагічно обірвалося життя трьох мешканців Радивилівщини, які працювали у 33-річного приватного підприємця Олександра в селі Рудня. 25-річний Микола спустився до погребу, щоб почистити діжку, в якій раніше зберігалася соняшникова олія. Через деякий час колеги помітили, що йому стало зле і поспішили на допомогу. У результаті  рятували усіх трьох. 

Діставши непритомних людей, працівники магазину та сам власник надали першу медичну допомогу до приїзду швидкої, але врятувати молодих чоловіків, на жаль, так і не вдалося.

Віктор Мінько, начальник Радивилівського райвідділу міліції:

- 14 червня об 11.15 в чергову частину Радивилівського РВ УМВС надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги, що на території комплексу в селі Рудня Радивилівського району, який належить 33-річному приватному підприємцю Олександру, виявлено три трупи чоловічої статі. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу. При огляді місця події правоохоронці встановили, що в підвальному приміщені магазину "Крамниця" під час чищення бочки (об’ємом 20 метрів кубічних), в якій раніше зберігалася соняшникова олія, отруїлися троє чоловіків.

25-річний Микола, житель села Пустоіванне, 35-річний Василь та 34-річний Володимир - мешканці сусіднього села Рудня, частенько підробляли у вищезазначеного підприємця. В останнього із них - Володимира, залишилися сиротами двоє малолітніх дітей. На місце події також виїхали керівництво обласного управління міліції на чолі із начальником Василем Лазутком, криміналістична лабораторія при УМВС, співробітники якої відібрали залишкові речовини з діжки для проведення подальшого експертного дослідження.


110615_Tru Trypu sferadesigner

Схожі статті