+380673870816 +380673870816

На профільній постійній комісії депутати вивчали систему функціонування ринків Рівненщини

    Щодня свої засідання проводять профільні постійні комісії. На черзі правові питання, гласність, депутатська діяльність, етика та Регламент.  Цього разу журналістів на захід впустили, проте питання про порушення прав ЗМІ на доступ до інформації, яке обговорювали 7 квітня на засіданні іншої комісії відхилили.

     Спеціальні комісії області вивчали систему функціонування семи ринків Рівненщини. Внаслідок перевірок виявили ряд порушень - не дотримання  санітарних вимог,  стихійна торгівля, засмічення прилеглих територій, порушення прав споживача тощо.  Навели і конкретний приклад - ринок "Дикий". Проте, заступник  начальника Головного управління економіки та інвестиційної політики Іван Яремчук зазначив,  більшість перерахованих порушень стосується майже кожного ринку.

     Говорили і про проблеми фермерів. Завдяки пільговим кредитам на Рівненщині стало можливим створення  15 нових фермерських господарств. Окрім 39 питань, поставлених на порядок денний, розглянули члени комісії і два депутатських звернення.


110412_ODA Runki sferadesigner

Схожі статті