+380673870816 +380673870816

На Млинівщині та Радивилівщині — зміна керівництва

На Млинівщині та Радивилівщині — зміна керівництва. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю УМВС в Рівненській області.
     Цього тижня начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко представив особовому складу Млинівського та Радивилівського райвідділів міліції нових керівників. Обов’язки начальника Млинівського РВ тимчасово виконуватиме підполковник міліції Сергій Гандзелевський, а у Радивилівському — майор міліції Володимир Качан. 
     Сергій Гандзелевський в органах внутрішніх справ із 1990 року. Працював на посадах начальника Зарічненського РВ УМВС та Здолбунівського РВ УМВС, а до призначення на посаду т.в.о. Млинівського РВ обіймав посаду першого заступника начальника Рівненського РВ УМВС.
     Також згідно з наказом начальника управління МВС України в Рівненській області Василя Лазутка заступником начальника Млинівського РВ – начальником МГБ призначено Ярослава Лупула, а заступником начальника з кадрового забезпечення Млинівського РВ УМВС призначено Георгія Посільського.
     На зустрічі з особовим складом Млинівського РВ була присутня голова Млинівської районної адміністрації Ганна Худик, яка висловила надію на подальшу співпрацю з правоохоронцями, пообіцявши й надалі сприяти їхній роботі.
     Натомість Володимир Качан тимчасово виконував обов’язки начальника Млинівського РВ, а до того часу перебував на посаді першого заступника начальника Дубенського міського відділу.

Схожі статті