+380673870816 +380673870816

На місці загибелі молодої сім'ї встановили білборд

З метою попередження дорожньо-транспортного травматизму працівники Державної автомобільної інспекції в Рівненській області працюють в посиленому режимі. Нагадаємо, що на даний час на території Рівненщини проходить профілактичний захід під умовною назвою "Збережи життя", метою якого є перш за все донести необхідну інформацію про життєво необхідні постулати безпеки на дорозі. Про це повідомила прес-служба ВДАІ УМВС в Рівненській області.
     Щоб привернути увагу до проблеми аварійності Рівненська ДАІ розмістила білборд на місці жахливої дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася цьогоріч 20 березня. Нагадаємо, що тоді на перехресті вулиць Дубенська - Гашека, у ДТП загинуло одразу п’ятеро людей, серед них і чотирирічна дитина. На місці загибелі молодої сім’ї, поряд з білбордом, родичі та рідні загиблих встановили невеличкий хрест пам`яті. 
     Працівники Державної автомобільної інспекції УМВС України в Рівненській області в рамках акції "Збережи життя" розмістили 10 білбордів на автодорогах Рівненщини, які закликають водіїв ретельно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Схожі статті