+380673870816 +380673870816

На Львівщині отруїлося 19 дітей та 2 виховательки

З’ясовуються обставини отруєння 19 дітей та двох вихователів, котрі відпочивали у Сколівському районі. Розпочато досудове розслідування за статтею 325 Кримінального кодексу України. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Львівській області. 

До Сколівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що протягом ночі з бази відпочинку, в Сколівську центральну районну лікарню було доставлено 21 людину з отруєнням. Серед потерпілих 19 дітей віком від 11 до 17 років та двоє жінок. Лікарі надають госпіталізованим необхідний комплекс лікування. Їхній стан задовільний. Призначено ряд експертиз, правоохоронці встановлюють обставини події.

[[textbanner]]

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Схожі статті