+380673870816 +380673870816

На Дубровиччині будують амбулаторію сімейної медицини

До 1 жовтня у селі Миляч Дубровицького району зведуть лікарську амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної державної адміністрації.
     Роботи розпочато. У цьому переконався голова облдержадміністрації Василь Берташ, побувавши на будівництві. Потреба в такому закладі виникла після того, як декілька тижнів тому у селі Біле цього ж району згорів територіальний центр, а заразом і лікарська амбулаторія. Відповідно до проекту, новий медичний заклад матиме просторі кабінети та сучасне медичне обладнання. За попередніми підрахунками, це обійдеться в майже три мільйони гривень.
     Гроші на будівництво амбулаторії виділили з резервного фонду держбюджету. У новій амбулаторії загальної практики сімейної медицини обслуговуватимуть жителів шести навколишніх сіл, а це 4 тисячі громадян. Крім того, очільник області Василь Берташ побував у селі Висоцьк Дубровицького району, де під територіальний центр обслуговування населення реконструюють перший поверх дільничної лікарні.

Схожі статті