+380673870816 +380673870816

На дорогах Рівненщини трапилося 9 ДТП, в яких 4 особи постраждали

Минулими вихідними на дорогах області трапилося 9 дорожньо-транспортних пригод, в яких 4 людини опинилися під колесами автівок. У Державтоінспекції запевнили, що більшість ДТП трапляється через необачність пішоходів.

У місті Кузнецовськ водій "Шкоди" наїхав на 14-річного хлопчину. Учень однієї із місцевих шкіл у той момент якраз переходив дорогу, щоправда по нерегульованому пішохідному переході. Із численними ушкодженнями його доставили у травматологічне відділення лікарні.

А от У Рівному цими вихідними під колеса легковика потрапила жінка. У той момент жителька обласного центру якраз рухалася тротуаром. Як розповіли у Державтоінспекції, пригода трапилася на вулиці Степана Бандери. Водій "Опеля" виконуючи маневр лівого повороту в заїзд одного з будинків здійснив перешкоду в русі автомобілю "BMW". 

Щоб не допустити зіткнення водій "Опеля" виїхав на правий тротуар та здійснив наїзд на 60-річну жінку. Тепер потерпіла перебуває у нейрохірургічному відділенні. Їй діагностували черепно-мозкову травму та тріщину голови. Тепер за її життя боряться лікарі.

Схожі статті