+380673870816 +380673870816

"Можливості без меж" на Рівненщині

МОЖЛИВОСТІ Є скрізь. І ми продовжуємо їх шукати спільно із командою та учасниками Другого сезону Соціального проекту «Можливості без меж».

Другий сезон Соціального проекту «Можливості без меж», який проходить за підтримки Управління молоді та спорту Рівненської ОДА,  набирає обертів.  Нині триває активна творча робота спільно з усіма учасниками та командою Проекту.

Соціальна ініціатива спрямована на дітей та молодь з різними видами інклюзії. Організатори віднайшли активних соціальних учасників, які попри життєві перешкоди вміють та хочуть жити активно і позитивно. Спільно з організаторами вони презентують себе, свої уміння та захоплення, а також розкриють важливі соціальні меседжі для суспільства.

Надія Пивовар – керівниця проекту «Можливості без меж» розповіла - «У парі із соціальним учасником до Проекту долучаються активні і відомі рівняни. Для кожної пари ми шукаємо цікаву історію-пригоду, яка об’єднає обох учасників, відкриє нові грані у кожному з них та можливо утворить нові колаборації. Водночас шукаємо важливі соціальні меседжі, які ляжуть в основу соціальних відеороликів.  Нам довелося дещо змінити заходи в рамках Проекту через карантинні обмеження, однак головні активності вже впроваджуємо. Вже познайомили між собою близько десяти учасників та зняли з ними відеоісторії та фотосюжети. Плануємо підготувати 20 соціальних роликів та фотосюжетів» –  зазначила Надія Пивовар. 

Оксана Ігас – засновниця ГО «Нація Талантів» цьогоріч також стала учасницею даного проекту, відтак зауважила – «Кожен соціальний учасник, як і кожен із нас, має свою чаруючу родзинку та унікальність. Усі ми схожі у прагненні та бажанні відчувати себе щасливими. І як чудово, коли на життєвій дорозі нам стрічаються хороші люди, які об’єднуючись, дарують такі насичені яскраві емоції щастя».

P.S. маємо два місця для СВІДОМИХ рівнян, які бажають познайомитися з особливою ЛЮДИНОЮ, котра точно лишить хороший слід у пам’яті про гарно проведений час. Запрошуємо рівнян, котрі своїм прикладом покажуть, як можна взаємодіяти, обмінюватися досвідом, спілкуватися, посміхатися і ставати друзями, хай і на короткий проміжок часу, а хто зна – можливо і на все життя!

067 363 777 3 - Оксана Ігас

Олена Семенович- прес-менеджерка ГО «Нація Талантів»

Схожі статті