+380673870816 +380673870816

Міська влада взялася за наведення порядку у провулках Рівного

За наведення порядку у провулках Рівного взялася міська влада. Чиновники виявили у місті 15 самовільних бетонних перешкод, які повністю унеможливлюють рух транспорту, в тому числі пожежної та швидкої допомоги.  

Вже ніхто достеменно і не пам’ятає, коли на перетині вулиць Орлова та Граничній з’явився бетонний блок. Його, як кажуть комунальники, встановили самі мешканці сусідніх будинків. Такі дії є протизаконними та караються штрафом у розмірі 600 гривень. Втім ні чиновникам, ні журналістам знайти автора цього монументу не вдалося. Натомість місцеві мешканці вимагають, щоб у провулку навели лад, адже поруч садочок і тут часто ходять маленькі діти.

Сергій, рівнянин:

- Тут потрібно нормально зробити дорогу, адже поряд дитячий садочок. Тут постійно трапляються нічні аварії, а працівники ДАІ тут частенько зупиняють нетверезих водіїв. Тут потрібно зробити дорогу, хоча б із одностороннім рухом, адже тут нема ні тротуарів, ні знаків.

Усього комунальники у Рівному нарахували близько 15 таких проблемних провулків. Самовільно встановлені бетонні блоки демонтуватимуть у найближчі дні. Адже згідно із законодавством, ніхто не може втручатися у транспортну систему міста. А от навести лад мають дорожні служби.

Олексій Хмилецький, заступник міського голови Рівного:

- Хтось вважає, чи група мешканців вважає, що по вулиці не повинен рухатися транспорт. Скажіть, будь ласка, чи нормально буде те, що швидка не може доїхати до хворого. Це є ненормально.

Задля остаточного наведення порядку як на цій ділянці дорожнього полотна, так і на решті проблемних провулків, необхідно облаштувати тротуар, забезпечити односторонній рух, встановивши відповідні дорожні знаки.


120111_Poradok v Proylkah по sferadesigner

Схожі статті