+380673870816 +380673870816

Міська влада Рівного попросила допомоги у міліції, аби навести лад на ринках

Міська влада Рівного попросила допомоги у міліції, аби навести лад на ринках обласного центру щодо несанкціонованої торгівлі. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.  

Працівники роти патрульної служби та дільничні інспектори міліції Рівненського МВ УМВС в обласному центрі проводять заходи щодо недопущення здійснення торгівлі у невстановлених місцях. До спільного рішення провести такі заходи дійшли на нараді міський голова Рівного Володимир Хомко, керівники управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування Рівненського міськвиконкому і міських ринків.

Стихійними місцями чиновники називають перехрестя вулиць Сагайдачного та Полуботка (зупинка громадського транспорту біля магазину "Океан"), територію міського БТІ поблизу стоянки, що на вулиці Шевченка, вулицю Базарну "Речового ринку" та вулицю Театральну "Ринку Дикого". Втім, незаконну торгівлю мають контролювати не лише міліціонери, а й самі контролери ринків, які визначатимуть та виділятимуть місця для продавців у їх межах.

З початку поточного року, працівники міліції громадської безпеки міськвідділу міліції склали 319 адмінпротоколів за порушення правил торгівлі на ринках та 181 протокол за торгівлю з рук у невстановлених місцях. Питання несанкціонованої торгівлі стоїть на жорсткому контролі керівництва міліції, адже і пересічні громадяни, які проживають поблизу ринків постійно скаржаться на незручності, що створюють їм продавці на стихійних ринках, а це і сміття та бруд після торгівлі, неможливість проїзду, галас та інші конфліктні ситуації. Людей обурює відсутність доїзду до їхнього житла швидкої допомоги, рятувальників МНС та інших аварійних служб. Тому такі заходи проводитимуться в обласному центрі і надалі.

Схожі статті