+380673870816 +380673870816

Міліцейський об'єктив від 30.12.2011

Про те, яким видався для правоохоронців останній тиждень 2011 року глядачі можуть дізнатися у "Міліцейському об’єктиві".

Пролито кров, однак, на добрі справи. Працівник Державтоінспекції та пожежник, які стали донорами для 23-річної породіллі, врятували життя молодій матусі. Проте, не лише добрими звістками був сповнений цей тиждень. Так, на Березнівщині пролунав вибух, відлуння якого поширилося територією всієї країни. Сумним видався тиждень і для працівників медичної галузі. 29 грудня невідомі особи викрали близько 45 тисяч гривень із сейфів бухгалтерії Рівненського онкологічного диспансеру та Рівненської обласної санітарно-епідеміологічної станції.

Проте, правоохоронці окрім сумлінного виконання своїх професійних обов’язків не забули і про новорічні чудеса. Так, передноворічні подарунки від УМВС отримали як діти, так і правоохоронці. В переддень новорічних свят очільник обласної міліції завітав до дитячого садка, у якому виховуються діти співробітників ОВС, а також вручив ключів від новеньких службових автомобілів міліціонерам. Детальніше про останні події у професійній діяльності співробітників УМВС дивіться у "Міліцейському об’єктиві".


MO_111230_2_ по sferadesigner

Схожі статті