+380673870816 +380673870816

Мешканці багатоповерхівок Рівного обиратимуть старшого по будинку

22 березня на п‘ятнадцятій сесії Рівненської міської ради депутати підтримали проект- рішення про покращення взаємодії мешканців багатоквартирних будинків та житлово-комунальних підприємств. 

Зокрема у ньому йдеться про обрання у кожній багатоповерхівці, де налічується більше 27 квартир, старшого по будинку. Ця людина представлятиме інтереси та волевиявлення мешканців будинку для здійснення взаємодій з обслуговуючим житлово-експлуатаційним підприємством.

Любомир Гладун, депутат Рівнеради:

- Коли мешканці дійсно будуть розуміти, що є людина, яка безпосередньо буде вказувати працівникам житлово-комунального господарства, що от ми платимо кошти, то ви, будь ласка, виконуйте роботи за які ми вже заплатили.



Займаючись цією роботою, старший по будинку натомість отримає пільги за квартирну плату. Що ж стосується двох і більше поверхових будинків, але які не налічують двадцяти семи квартир, в положенні про взаємодію житлово-комунального підприємства та старшого по будинку відбуватимуться зміни, аби врахувати інтереси усіх рівнян. З існуючим уже положенням можна ознайомитися на сайті Рівненської міської ради.

 

Схожі статті