+380673870816 +380673870816

МЕГУ: в Інституті педагогічної освіти пари проходять у музеях

Інститут педагогічної освіти Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука вже 7 років поспіль існує як окремий підрозділ вишу. Його оригінальність полягає в тому, що навчальні аудиторії та гуртожиток знаходяться під одним дахом. Відтак, чимало студентів інституту мають можливість навчатися, практично не полишаючи стін свого тимчасового житла. 

Аби дістатися на пару із гуртожитку студентам Інституту педагогічної освіти потрібно просто спуститися нижче по сходах. Адже перші два поверхи відведені під навчальні аудиторії, останні ж три - для гуртожитку, де розташовано 66 кімнат, душові та кухні. 

Інститут педагогічної освіти має два власних музеї – зоологічний та геологічний. У першому зібрані дві з половиною тисячі експонатів із усіх континентів та морів, у другому ж - представленні 600 видів земних порід. У музеях, як і у звичайних аудиторіях, теж проводяться лекційні та практичні заняття. У навчальному комплексі інституту студенти можуть завжди скористатися підручниками або інтернетом для підготовки до занять.

В Інституті педагогічної освіти подбали не лише про навчальний процес, а й про дозвілля студентства.

Тамара Пагута, декан педагогічного факультету ІПО МЕГУ:

спудеї мають можливість займатися у студентському науковому товаристві, відвідувати гуртки художньої самодіяльності, клуби, гуртки, які діють на педагогічному факультеті. Мають можливість удосконалювати свої знання із іноземних мов у Фінляндії і Польщі.

Ще однією особливістю інституту є можливість навчання в аспірантурі на педагогічному факультеті зі спеціальності "Загальна педагогіка та історія педагогіки". Наразі виш готує 30 майбутніх науковців.

Олена Петрук, в. о. завідувача кафедри педагогіки ІПО МЕГУ:

аспіранти працюють за індивідуальним планом роботи. Двічі на рік вони звітують на кафедрі педагогіки та щорічно - науковим керівникам. Керують підготовкою кандидатських дисертацій провідні вчені, зокрема доктори педагогічних наук та кандидати педагогічних наук, професори.

Гордістю інституту є потужний професорсько-викладацький склад. Практично усі педагоги мають вчений ступінь. Зі слів керівництва педагогічного факультету, у планах зробити цей показник стовідсотковим.


110914_MEGY Pedagogu sferadesigner

Схожі статті